Lening Rabobank

Lening Rabobank

Uiteraard is het mogelijk om bij de Rabobank geld te lenen. Rabobank biedt verschillende leningen aan. Zo kunt u bij de Rabobank een Krediet op de betaalrekening, krediet op de Rabocard (creditcard), doorlopend krediet, persoonlijke lening en een hypothecaire lening afsluiten.

Geld lenen bij de Rabobank is zeer eenvoudig. Op de website van de Rabobank dient u verschillende gegevens en informatie te verstrekken. Uw aanvraag wordt vervolgens beoordeeld en als de aanvraag wordt goedgekeurd krijgt u een overeenkomst van de Rabobank toegezonden. Vervolgens krijgt u zeer snel toegang tot uw krediet.

Krediet op de betaalrekening

Als u kiest voor Krediet op de betaalrekening van de Rabobank kiest u ervoor om rood te kunnen staan. Voordeel van rood staan is dat u direct over geld kunt beschikken. Nadeel is dat de rente vaak hoger is dan bij andere leningsvormen. Bij de Rabobank is het zo - net als bij vele andere kredietverstrekkers - dat u alleen rente betaalt over het bedrag dat u daadwerkelijk rood staat. Bovendien geldt bij de Rabobank dat hoe hoger uw krediet is hoe lager de rente die u erover betaalt.

 

 

Krediet op de Rabocard

Als u kiest voor de creditcard van de Rabobank kunt u afhankelijk van uw inkomen een krediet krijgen tot maximaal 10.000 euro. Het voordeel van de creditcard van de Rabobank is dat u zelf beslist hoe u aflost en dat de aankopen die u met de Rabocard doet 90 dagen verzekerd zijn tegen diefstal, beschadiging en verlies. 

Doorlopend Krediet

Uiteraard biedt de Rabobank ook een doorlopend krediet aan. De Rabobank biedt doorlopende kredieten aan tot maximaal 50.000 euro. Als u voor een doorlopend krediet van de Rabobank kiest kunt u tot uw maximale kredietruimte geld opnemen en aflossen in termijnen. Als u een deel heeft afgelost kunt u bovendien dat deel weer opnieuw opnemen. U betaalt rente over het bedrag dat u hebt opgenomen. Bij de Rabobank kunt u bovendien boetevrij in één keer het gehele bedrag aflossen.

Persoonlijke lening

Met de Persoonlijke lening van de Rabobank weet u precies waar u aan toe bent omdat het bedrag dat u per maand aflost gelijk blijft. Bovendien heeft de persoonlijke lening van de Rabobank een vaste looptijd. De Rabobank biedt persoonlijke leningen tot 50.000 euro aan die u boetevrij in één keer kunt aflossen.

Rabobank hypotheekkrediet

Met het Hypotheekkrediet van de Rabobank krijgt u extra krediet op uw betaalrekening. Doordat uw huis als onderpand dient is de rente aanzienlijk lager dan bij een persoonlijke lening of een doorlopend krediet van de Rabobank. U betaalt slechts rente over het bedrag dat u daadwerkelijk opneemt. Bij het Rabobank hypotheekkrediet heeft u geen aflossingsverplichting. U bepaalt dus zelf wanneer u het aflost.

Voor studenten heeft de Rabobank specifieke producten. Zo bieden zij een Studentenkrediet aan. Bij een Studentenkrediet van de Rabobank hoeft er pas gestart te worden met aflossen van de lening nadat de studie is afgerond. Het voordeel van een Studentenkrediet van de Rabobank is dat de rente tijdens de studie laag is en dat de lening aan het eind van de studie wordt omgezet in een doorlopend krediet.

Naast het Studentenkrediet biedt de Rabobank ook een Krediet op de Studentenrekening aan. Met het Krediet op de Studentenrekening kun je tot 1.000 euro rood staan.